• Fri. Jan 22nd, 2021

HAMIZUL ABDUL HAMID

Aku Budak Lenggong

Husna anak Abi

By

Jan 3, 2009

Dalam ramai-ramai anak kami, Husna inilah yang selalu mendapat perhatian. Wajahnya ‘cute’, ada dua lesung pipit,cheap jordans rambutnya kerinting dan badannya pula…berisi dan sedap didakap. Saya rasa macam peluk teddy bear aje. Jika peluk Huda, cam peluk bantal panjang yang dah nipis kekabunya.

Cantik Nana pakai cermin mate ni....?
Cantik Nana pakai cermin mate ni….?

Husna Insyirah atau ‘Kemudahan Dalam Kebaikan’ adalah anak keempat kami. Lahir pada 2 Ogos 2006 di Kohilal Medical Centre. Dr Lo’Lo’ yang menyambut kelahirannya. Jika tak silap saya, tarikh lahirnya sama dengan tarikh lahir Dr Lo’Lo’.

Husna ni kegemarannya ialah ‘makan.’ Susah beno dia nak ngontrol nafsu makannya. Sebab itulah, saya dan isteri cuba menghadkan hobi suka makannya.yeezy replica Bayangkanlah, setiap kali ke dapur dan melihat kami makan, dia akan makan sekali lagi…walaupun dia baru sahaja makan. Kemudian jika kebetulan ada lagi abang-abang atau kakanya yang makan selepas itu,cheap jordans dia akan mengimpit untuk makan lagi. Mana boleh dibio ghupe itu…kecik-kecik tak pe le, takut terbawak-bawak sampe ke beso.

Cantik tak Nana pakai tudung....cutekan?
Cantik tak Nana pakai tudung….cutekan?

Dari aspek fizikal, nampaknya Kak Huda memang dah nak kalah dah…biar pun jarak antara deme adalah tiga tahun. Jika dia nak sesuatu, kadang-kadang dia ambik macam itu sahaja. Bengang juge saya…itu yang kadang-kadang nangis juge kena sakat…

http://www.stockxsale.co.uk

Related Post

Leave a Reply