• Mon. Mar 8th, 2021

HAMIZUL ABDUL HAMID

Aku Budak Lenggong

Mulanya di sini…1998

ByHAMIZUL ABDUL HAMID

Jan 2, 2009

19 September 1998,yeezy boost adidas termeterailah sebuah ikatan. Ijab dan kabul telah dilangsungkan. Malam yang indah di Kampung Salak Stesen. Bulan tiada gerhana. Bintang menyaksikan penuh teruja. Bayu yang berpuput bagai turut bergembira.

)
Abah Salak menikahkan saya dan anaknya…gementar juge teman waktu itu…:)

“Aku terima nikahnya, Ismarulyusda binti Ishak dengan mas kahwinnya…”

Solat sunat dua rakaat kemudian ditunaikan.yeezy boost adidas Kami memohon kepada Allah Azzawajalla, agar dikurniakan kami zuriat yang soleh dan solehah. Jadikan rumah tangga kami, aman bahagia dalam dakapan mesra-Nya. Tautkan hati kami suami isteri dan anak-anak dengan tautan kasih-sayang sejati, mawaddah wa rahmah.

Malu-malu lagi ni...maklum le, pengantin baru....he...he...
Malu-malu lagi ni…maklum le, pengantin baru….he…he…

Alhamdulillah, di situlah mulanya perjalanan kami mendenai hidup berkeluarga. Saling mengenal saling bercinta. Saling memberi saling merasa. Kala senang kala sengsara.yeezy boost adidas Kala suka kala derita. Semuanya dikongsi bersama.

Semoga Allah SWT akan terus memberkati kami sekeluarga. Diberikan pimpinan agar tidak sesat. Diberikan kekuatan menempuhi hari muka yang tidak diketahui keadaannya. Agar kami terus erat menjalin benang cinta di dunia dan menikmati pakaian itu di syurga, amin ya rabbal a’lamin.

http://www.yeezyboostadidas.fr

Related Post

Leave a Reply